Wierookolie in aromatherapie

Etherische wierookolie is een bijzonder rustgevende olie. Kalmerende eigenschappen zijn een van de meest gezochte effecten bij etherische oliën. Eventueel is het mogelijk om wierookolie te combineren met een andere olie. Een goede combinatie is bijvoorbeeld met lavendelolie, om het rustgevende en ontstressende effect verder te versterken. Een andere optie is om de etherische wierookolie te combineren met een van de citrusoliën. Hiermee combineert u het rustgevende effect van wierookolie met het aanscherpende effect van een citrusolie. Deze laatste combinatie is zeer effectief in een werk of studieomgeving, omdat het stress verminderd, terwijl het de concentratie verbeterd.

Hoe gebruik ik wierookolie in aromatherapie?

Wij raden voor aromatherapie over het algemeen een elektrische verdamper aan. Dit omdat hiermee de olie vaak het meest nauwkeurig te doseren is. Een verdamper met een waxinelichtje is ook een optie, maar het nadeel hiervan is dat het de (verdunde) olie teveel kan opwarmen wat er voor zorgt dat deze verbrand.

Een andere optie is enkele druppels wierookolie toevoegen aan uw bad. Dit heeft niet alleen positieve mentale effecten, maar ook voor uw huid heeft wierookolie positieve effecten.

Wilt u direct sinaasappelolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.

Hoge kwaliteit wierookolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!